top of page
Gozogintza tailerra

Postre hotzak eta beroak egingo dira, eta ikasle bakoitzak egiten ditugun

errezetak liburuxka batean idatzi ahalko ditu, ateratzen dituen argazkiekin batera.

DBH 3-4

BAKARRIK

Helburuak

Egun bakoitza aukera bat da bi postre errezeta zoragarri egiteko!

2.- Ikasle bakoitzak ikasitakoaren erregistro bat eraman ahal izango du, etxean postre sinestezinak prestatu ahal izateko!

Ekarri beharreko materiala
  • ­

  • Varillas

  • Labean sartzeko bandeja (tamaina ertaina)

  • Espatula

  • Rodilloa

  • Batidora

  • Molde desberdinak

  • Amantala

  • Egunean eskatzen den materiala

Non egingo da?

Laia gunean

Galderetarako pertsona

Lorena Pérez

Ainhoa Oteo

Maria Alberdi

© 2025 Lauaxeta Ikastola

San Miguel z/g Amorebieta 48340

  • Facebook Clean
  • Twitter Clean
bottom of page